Hinnasto

Tuntihinta vakituisille kotisiivousasiakkaille on 1.1.2018 lähtien 29,00 €/h + alv 24% (35,96 €/h). Vakituinen asiakas on, kun siivous on vähintään kerran kuukaudessa.

Kertasiivouksien tuntihinta on  31€/h + alv 24% (38,44  euroa/h).

Muutto-, remontti- ja raivaussiivoukset yksityistalouksille 34 €/h + alv 24% (42,16 euroa/h)

Eritesiivouksissa ja muissa erikoissiivouksissa hinta sovitaan asiakkaan kanssa erikseen.

Siivous- ja kotiapu Alma on Eksoten palvelutuottaja ja meillä on oikeus alvittomaan laskutukseen. Alma on myös henkilökohtaisen avun, lapsiperheiden tilapäisen kotiavun palvelusetelituottaja sekä omaishoidon palvelusetelituottaja.

Arvonlisäverottomat sosiaalipalvelut ovat tarkoitettu henkilöille, jotka iästä (yli 80-vuotiaat), heikkokuntoisuudesta, vammasta, toipilasajasta, perhetilanteesta, toimintakyvyn alenemisesta, rasittuneisuudesta, synnytyksen, vammasta tai sairaudesta johtuen eivät pärjää yksin jokapäiväisten askareiden kanssa sekä lasten ja nuorten hoitoon, kasvatukseen ja huoltoon liittyvistä syistä. Yksityinen palveluntuottaja ja asiakas tekevät kirjallisen sopimuksen palvelusta ja sen tarpeesta. Palveluntarve voi olla jatkuvaa tai tilapäistä.

 

Teemme töitä alihankintana muille yrityksille sekä toimistosiivouksia. Kysy tarjousta!

Emme veloita asiakkaalta erikseen aine- tai välinekustannuksia, vaan ne sisältyvät tuntihintaan. Vahanpoistoissa ja vahauksissa käytämme joko asiakkaiden koneita tai konevuokrat veloitetaan asiakkaalta erikseen. Asiakas kustantaa myös itse vahanpoistoaineet ja vahat.

Käytämme siivouksissa yrityksen omia välineitä ja siivoukseen tarkoitettuja ammattilaisaineita. Voimme käyttää myös asiakkaan omia välineitä (esim. imuria), jos asiakas niin toivoo.

Siivous- ja kotiapu Alma on ennakkoperintärekisteriin ilmoitettu yritys, joten voit saada kotitalousvähennystä meillä teettämästäsi työstä. Kun ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, saat vähentää 45 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta.
Lisätietoa kotitalousvähennyksestä löytyy Verohallinnon sivuilta: http://www.vero.fi/fi-FI/Henkiloasiakkaat/Kotitalousvahennys