Hinnasto 1.10.2018 alkaen

Arvoisa asiakkaamme!

Jotta voisimme jatkossakin tarjota teille yksilöllistä ja laadukasta palvelua ja työntekijöillemme kannustavan ja turvallisen työpaikan, muutamme hintojamme ja laskutuskäytäntöämme lokakuun alusta alkaen.

Laskutus tapahtuu 15 minuutin jaksoissa, kuten tähänkin asti. Minimilaskutus on 1 tunti/käynti.
Uutena asiana laskutettavaan työaikaan sisältyy 15 minuutin matka-aika asiakkaalle. Tyypillisesti siirtymät asiakkaiden välillä ovat puolen tunnin mittaisia, joten laskutamme näin ollen puolet käyntiin käyttämästämme matkaajasta asiakkailtamme.

Haluamme palkita paljon palvelujamme käyttävät kotitalousasiakkaat. Jos siis kuukauden palvelujemme loppusumma ylittää 200 €, saatte 10 % alennuksen laskutuksen yhteydessä. Tämä etu koskee vakituisia asiakkaitamme.

Erillisiä kilometrikorvauksia emme veloita. Kuitenkin, jos asiakkaan luo on yhteen suuntaan enemmän kuin 20 km matkaa, emmekä pysty yhdistämään työtä muihin käynteihin, laskutamme yhtä hintaluokkaa korkeamman tuntihinnan. Pyrimme aina rakentamaan kalenterimme siten, että pitkiltä välimatkoilta vältyttäisiin. Toimialueemme ulkopuolisista käynneistä laskutamme 0,50 €/km matkakorvausta.

-KOTITALOUDET-

Arkisin klo 8-17 (I hintaluokka)

Vakituiset asiakkaat
29 €/tunti alv 0 %
35,96 €/tunti alv 24 %

Satunnaiset asiakkaat
31 €/tunti alv 0 %
38,44 €/h alv 24 %

Arkisin klo 17-21 (II hintaluokka)

Vakituiset asiakkaat
32 €/tunti alv 0 %
39,68 €/tunti alv 24 %

Satunnaiset asiakkaat
34 €/tunti alv 0 %
42,16 €/h alv 24 %

Lauantaisin klo 8-17 (III hintaluokka)

Vakituiset asiakkaat
35 €/tunti alv 0 %
43,40 €/tunti alv 24 %

Satunnaiset asiakkaat
37 €/tunti alv 0 %
45,88 €/tunti alv 24 %

-YRITYKSET-

Arkisin klo 8-17 (I hintaluokka)

Vakituiset asiakkaat
33 €/tunti + alv 24 %

Satunnaiset asiakkaat
35 €/tunti + alv 24 %

Lauantaisin klo 8-17 (II hintaluokka)

Vakituiset asiakkaat
34 €/tunti + alv 24 %

Satunnaiset asiakkaat
36 €/tunti + alv 24 %

Sunnuntaisin klo 8-17 (III hintaluokka)

Vakituiset asiakkaat
40 €/tunti + alv 24 %

Satunnaiset asiakkaat
42 €/tunti + alv 24 %

ESIMERKKEJÄ UUSIEN HINTOJEN VAIKUTUKSESTA ASIAKKAAN LASKUUN

Esimerkki 1.

Vakituinen asiakas
1 kotiapukäynti/kk
Käynnin kesto 2 tuntia, alv 0 %
Aiempi laskutus 58 €/kk
1.10.2018 alkaen 65,25 €/kk
Kotitalousvähennys -29 €/kk
Maksettavaa jää 36,25 €/kk

Esimerkki 2.

Vakituinen asiakas, alv 24 %
1 siivouskerta/kk
Käynnin kesto 4 tuntia
Aiempi laskutus 116 €/kk
1.10.2018 alkaen 123,25 €/kk
Kotitalousvähennys -58 €/kk
Maksettavaa jää 65,25 €/kk

Esimerkki 3.

Vakituinen asiakas, alv 0 %
4 kotiapukäyntiä/kk
käynnin kesto 2 tuntia
Aiempi laskutus 232 €/kk
1.10.2018 alkaen 261 €/kk
alennus 10 % -26, 10 €/kk
Kotitalousvähennys -116 €/kk
Maksettavaa jää 118,90 €/kk

Esimerkki 4.

Satunnainen asiakas, alv 0 %
1 siivouskerta/kk
Käynnin kesto 3 tuntia
Aiempi laskutus 93 €
1.10.2018 alkaen 100,25 €
Kotitalousvähennys -46,50 €
Maksettavaa jää 53,75 €

Vakituinen asiakas:
Säännöllinen käynti vähintään kerran kuukaudessa tiettynä päivänä ja kellonaikana. Yllättävien esteiden sattuessa voimme tehdä muutoksia yksittäisiin käynteihin.

Satunnainen asiakas:
Jokainen käynti sovitaan neuvotellen erikseen, eikä vakiintunutta päivää ole. Korkeamman hinnan perusteena on suurempi tarve laskutuksen ulkopuoliselle asiakaspalvelutyölle ja kalenterien sovittamiselle. Satunnaisten asiakkaiden hinnat voivat muuttua sesonkien ja kiiretilanteen mukaan.

Raskas tai vaarallinen työ: 1 hintaluokkaa korkeampi tuntihinta.

Toimialueen ulkopuolisista (esim. Luumäki/Suomenniemi) käynneistä veloitamme matkakorvauksena 0,50 €/km.

Kotiapu Alma Oy on Eksoten palvelutuottaja ja meillä on oikeus alvittomaan laskutukseen. Alma on myös henkilökohtaisen avun, lapsiperheiden tilapäisen kotiavun palvelusetelituottaja sekä omaishoidon palvelusetelituottaja.

Arvonlisäverottomat sosiaalipalvelut ovat tarkoitettu henkilöille, jotka iästä (yli 80-vuotiaat), heikkokuntoisuudesta, vammasta, toipilasajasta, perhetilanteesta, toimintakyvyn alenemisesta, rasittuneisuudesta, synnytyksen, vammasta tai sairaudesta johtuen eivät pärjää yksin jokapäiväisten askareiden kanssa sekä lasten ja nuorten hoitoon, kasvatukseen ja huoltoon liittyvistä syistä. Yksityinen palveluntuottaja ja asiakas tekevät kirjallisen sopimuksen palvelusta ja sen tarpeesta. Palveluntarve voi olla jatkuvaa tai tilapäistä.

 

Teemme töitä alihankintana muille yrityksille sekä toimistosiivouksia. Kysy tarjousta!

Emme veloita asiakkaalta erikseen aine- tai välinekustannuksia, vaan ne sisältyvät tuntihintaan. Vahanpoistoissa ja vahauksissa käytämme joko asiakkaiden koneita tai konevuokrat veloitetaan asiakkaalta erikseen. Asiakas kustantaa myös itse vahanpoistoaineet ja vahat.

Käytämme siivouksissa yrityksen omia välineitä ja siivoukseen tarkoitettuja ammattilaisaineita. Voimme käyttää myös asiakkaan omia välineitä (esim. imuria), jos asiakas niin toivoo.

KOTITALOUSVÄHENNYS

Kotitalousvähennystä voi saada 50 % yrityksellä teettämästään kotitaloustyöstä, esimerkiksi siivouksesta, lastenhoidosta ja remontista.

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät esimerkiksi kotitalous-, hoitotyötä tai asunnon kunnossapitotöitä. Vähennyksen saa työn osuudesta. Asiakas, jolla on säännöllinen palvelusopimus, voi pyytää palkan tai eläkkeen maksua varten verottajalta uuden pienemmän ennakonpidätysprosentin, jossa kotitalousvähennys on jo ennakkoon huomioitu. Asiakas hyötyy näin heti kotitalousvähennyksen käytöstä, eli palkasta tai eläkkeestä jää enemmän käteen.

Jotta palvelu voidaan liittää kotitalousvähennykseen, yrityksen tai yrittäjän on kuuluttava ennakkoperintärekisteriin. Kotiapu Alma Oy on ennakkoperintärekisterissä. Pelkkä asiointipalvelu ei oikeuta kotitalousvähennykseen.

Kotitalousvähennyksen saa se, joka maksaa vähennykseen oikeuttavan työn. Työ on tehtävä joko maksajan omassa asunnossa tai hänen vanhempiensa, isovanhempiensa tai appivanhempiensa käytössä olevassa asunnossa. Vanhempiin sekä appi- ja isovanhempiin rinnastetaan myös heidän puolisonsa.

Kotitalousvähennyksen saa verottajalle ilmoittamisen jälkeen joko verokortilla veroprosentin alennuksena tai veroilmoituksesi veronpalautuksena.

Henkilökohtaisen 50 %:n vähennyksen saa vuodessa (vuonna 2018) enintään 5000 €:n maksuista. Vuosittainen omavastuu on 100 €, joten verottajalta saa vuodessa takaisin enintään 2400 €. Pariskunta voi vähentää vuosittain 10 000 €:n työt ja saada takaisin yhteensä 4800 €.

Verovähennyksen ilmoittaminen veroilmoituksessa on helppoa. Postitamme pyynnöstä 5 € hintaan kotiisi koosteen edellisen vuoden maksuistasi. Koosteessa on eriteltynä ostamasi työtuntimäärä sekä maksamasi summa, joten täydennät veroilmoituksesi nopeasti.

Näin ilmoitat kotitalousvähennyksen

Voit saada vähennyksen jo kuluvan vuoden verokortille. Vaihtoehtoisesti voit ilmoittaa vähennyksen veroilmoituksen tietoihin, kun saat esitäytetyn veroilmoituksen tarkistettavaksi.

Tietojen ilmoittamista varten tarvitset nämä tiedot:

1. yrityksen Y-tunnus tai työntekijän henkilötunnus
2. laskun loppusumma tai bruttopalkka – jos olet jakanut kustannuksia esimerkiksi puolisosi kanssa, erittele oma osuutesi maksetusta laskusta tai palkasta.
3. työn osuuden veroineen tai palkkojen sivukulut
4. säilytä kuitit tehdystä työstä.

Lisätietoa kotitalousvähennyksestä löytyy Verohallinnon sivuilta: http://www.vero.fi/fi-FI/Henkiloasiakkaat/Kotitalousvahennys